TitkosFlört honlap
Felhasználói név
Jelszó

Gyakran ismételt kérdések


Biztonságban vannak az adataim?

Minden adat védve van. Ez azt jelenti, hogy harmadik fél nem fér hozzá az adataidhoz. Nem fogjuk az adatait kereskedelmi célokra felhasználni, vagy harmadik félnek eladni. Csak a TitkosFlört férhet hozzá az adatokhoz üzemeltetési okok miatt. Az TitkosFlört szigorú adatvédelmi és titkosítási irányelveket tart be.

Mik azok a kreditek?

A kreditekkel lehet üzenetet küldeni, 1 kredit=1 üzenettel vagy 1 kacsintással. Kreditcsomagot is vásárolhatsz bankkártyával, hitelkártyával, vagy Paysafe-el. Minél nagyobb csomagot vásárolsz, annál alacsonyabb a kreditek egységára. Az alábbi listából tudsz kreditcsomagot választani.

Mi az a keresési profil?

A keresési profilban adhatod meg, milyen nőt vagy férfit keresel. Például megadhatod a lakóhelyet, egyéb preferenciát (kor, kinézet, stb). Ezek alapján találatokat fogsz kapni. Mindennap új találatokat keresünk, ezért rendszeresen kapsz üzeneteket. Több találatot szeretnél? Akkor győződj meg arról, hogy a keresési profil ne legyen túlságosan konkrét, tehát kibővítheted az életkort, vagy több megyét is kiválaszthatsz. Kérjük, vedd figyelembe, hogy több napig eltarthat ennek a változásnak a véglegesítése. Ez azt jelenti, hogy az előző beállítások szerint kapsz találatokat még néhány napig.

Szám Leírás Ár Kredit
10 10 kredit Ft 3849.00 Ft 384.90
25 25 kredit Ft 8249.00 Ft 329.96
50 50 kredit Ft 14849.00 Ft 296.98
100 100 kredit Ft 28599.00 Ft 285.99
300 300 kredit Ft 76999.00 Ft 256.66

Miért nem látható még a profilképem?

Minden képet manuálisan ellenőrzünk, hogy meggyőződjünk hitelességükről. Egy képnek a következő kritériumoknak kell megfelelnie, ha elutasításra kerül, arról e-mail értesítést küldünk.
  • A kép nem tartalmazhat erőszakos, illegális vagy diszkriminatív tevékenységeket
  • A kép nem tartalmazhat 18 év alatti személyeket
  • A kép nem lehet jogvédett

Miért nem látható a profilom leírásom?

Minden szöveget manuálisan ellenőrzünk, hogy meggyőződjünk a leírtak hitelességéről. A profil szövegének a következő kritériumoknak kell megfelelnie, ha elutasításra kerül, arról e-mail értesítést küldünk.
  • A szöveg nem tartalmazhat elérhetőséget, például e-mail címet vagy telefonszámot
  • A szöveg nem tartalmazhat url-t
  • A szöveg nem tartalmazhat erőszakos, illegális vagy diszkriminatív témákat
  • A szöveg nem említhet meg 18 év alatti személyt


  • A kép nem ábrázolhat erőszakot, illegális vagy diszkriminációs tevékenységet
  • A képet nem szerepelhetnek 18 éven aluliaknak
  • A kép nem lehet szerzői jogvédelem alatt

Miért kapok kevés találatot?

Amellett, hogy önállóan kereshetsz profilokat, találatokat kapsz az olyan emberekre, akik megfelelnek a te beállításaidnak. Ha találatod van, akkor a másik ember is kap egy értesítést. Ebben az esetben az első lépés már meg is van.

A korszerű találatkereső rendszerünk mindennap találatokat keres. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen fogsz találatokat kapni. A rendezettség miatt a találatokat nem egyszerre, hanem részletekben célszerű megmutatni. Úgyhogy győződj meg arról, hogy rendszeresen nézed.

  • A szöveg nem tartalmazhat olyan kapcsolat információt, mint az email cím vagy a telefonszám
  • A szöveg nem tartalmazhat linkeket
  • A szöveg nem tartalmazhat erőszakos, illegális vagy diszkrimináló témát
  • A szöveg nem utalhat vagy vonatkozhat 18 éven aluli személyret

Miért nem tudom megnézni az összes üzenetemet?

A hat hónapnál régebbi üzeneteket archiváljuk, ezért azokat nem lehet megtekinteni.

Hogyan törölhetem a profilomat?

A Beállítások menüpontban található meg a profil törlése opció. A profil ilyenkor azonnal törlésre kerül email-es megerősítésen keresztül. A profil törlése végleges: az összes találat, üzenet és kredit törlésre kerül.

Hogyan kérelmezhetem a kéretlen tartalom eltávolítását?

Ha olyan, téged ábrázoló képpel találkozol TitkosFlört oldalunkon, amely terjesztéséhez nem járultál hozzá és nem adtál engedélyt, kérjük, töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat, amellyel értesíthetsz bennünket annak eltávolításához.

Hogyan jelenthetek kamu profilokat?

A szigorú szabályok ellenére néha előfordulhat, hogy aktív kamu profil van a weboldalon. Ebben az esetben töltsd ki a kapcsolat űrlapot. Ilyenkor azonnal cselekszünk. Mindig legyél óvatos a kamu profiloktól bejövő SMS üzenetekkel és hívási kérelmekkel.

Hogyan tudom ki/bekapcsolni a TitkosFlört email értesítéseket?

Ezek az alapértelmezett beállítások, amelyeket megváltoztathatsz. Megváltoztathatod az értesítések rendszerességét napi, heti üzenetekre. Ezek mellett az email szolgáltatás beállításait is meg lehet változtatni.

A kérdésem nem szerepel itt

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot.