TitkosFlört honlap
Felhasználói név
Jelszó

Adatvédelmi irányelvek

Festivus Media BV adatvédelmi irányelvek


A Festivus Media BV komolyan veszi az adatvédelmet, gondosan kezeli a személyes adatokat és csakis kizárólag az adatvédelmi irányelvekben leírtak szerint kezeli azokat. Az adatvédelmi irányelvek tájékoztatnak arról, hogyan használja fel és tartja biztonságban a Festivus Media BV az adatokat a weboldal és szolgáltatásaink használata alatt. Röviden, arra használjuk fel a személyes adatokat, hogy kapcsolatba lépjünk felhasználóinkkal, tájékoztassuk őket a szolgáltatásainkról és a személyre szabott ajánlatokról. Ha kérdésed van a személyes adataid kezeléséről, lépj velünk kapcsolatba a compliance@festivusmedia.com email címen.

Ki a Festivus Media BV?


A Festivus Media BV egy platformon (“Platform”) keresztül nyújt szolgáltatást, ahol a felhasználók kapcsolatba léphetnek egymással üzenetek révén. A Festivus Media BV szolgáltatásairól a Festivus Media BV gondoskodik. A Festivus Media BV a következő címen található: Bezuidenhoutseweg 161 (2594 AG) ‘s-Gravenhage, az iparkamara által megadott azonosító pedig 60194235. A Festivus Media BV felelős azért, hogy milyen módon gyűjtjük, használjuk és tároljuk a személyes adatokat.

A feldolgozott adatok


Felhasználók és üzenetek


A Platform használatához felhasználót kell létrehozni. A felhasználó létrehozásánál meg kell adni a nevet, email címet és a jelszót. Ez a kötelező információ. További információt is meg lehet adni, mint pl. profilkép, telefonszám, lakhely, nem, életkor, születési dátum, fizikai kinézet, párkapcsolati állapot és szexuális orientáció vagy flört preferencia. A további adatokat elmentjük a fiókban, ezeket később módisítani vagy törölni lehet. Továbbá ezen adatok közül a különleges kategóriába eső személyes adatokat csak engedély után gyűjtjük. Az engedélyét bármikor visszavonhatja a compliance@festivusmedia.com címre küldött levéllel. Amennyiben másnak küldött üzenetben különleges személyes adatok szerepelnek, akkor a szolgáltatás biztosítása végett azokat is feldolgozzuk.

Fizetési részletek
A platformhoz való teljes hozzáféréshez, beleértve az üzenetek küldését és fogadását, krediteket kell vásárolni. Ehhez a telefonszámot használjuk fel. A fizetés feldolgozásához a bank, hitelkártya vagy egyéb fizetési platform weboldalára irányítjuk ügyfeleinket. A fizetés megtétele után visszairányítjuk ügyfeleinket a platformra.

Kapcsolati űrlap
A platformon szereplő kapcsolati űrlap segítségével kapcsolatba lehet lépni velünk. Az űrlapnál a következő adatokat kérjük: név, email cím és üzenet. Ezeket használjuk fel, hogy válaszolhassunk a kérdésekre, kérésekre és panaszokra.

Hírlevél
Fel lehet iratkozni hírlevelünkre. Ha valaki feliratkozott, akkor a megadott emailre küldjük hírlevelünket. Ha valaki nem akar több ilyet kapni, akkor a levélben szereplő leiratkozás funkcióval bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

Személyes ajánlatok
OA Festivus Media BV által gyűjtött személyes adatok alapján kerülnek létrehozásra a profilok. A profil alapján megpróbáljuk személyre szabni az ajánlatokat. Ezeket az ajánlatokat email-ben küldjük.

A következőket használjuk fel ehhez:

  • A használt funkciókat;

  • A böngészési szokásokat a weboldalon;

  • A kreditekre költött összeget;

  • A flört preferenciát;

  • A sütik által gyűjtött adatokat.

  • Ezen személyes adatok gyűjtését engedély útján érjük el. Ha nem akarja ügyfelünk ezeket megosztani, visszavonhatja engedélyét egy compliance@festivusmedia.com címre küldött levéllel.

    Statisztikai kutatás
    A Festivus Media BV magas minőségű szolgáltatást akar nyújtani, ehhez pedig statisztikai kutatásra van szükség. A statisztikák alapján tudjuk módosítani szolgáltatásunkat és/vagy a platformot. A Festivus Media BV statisztikák felállítására használja fel a személyes adatokat. Az eredményeket mindig összegezzük, ami azt jelenti, hogy az adatokat nem lehet visszakövetni egyéni felhasználókra.

    Automatikusan generált adatok
    A Festivus Media BV-nek bizonyos adatokra van szüksége a platform optimális működéséhez (pl. a megfelelő tartalom megjelenítéshez, valamint a biztonsághoz). Ezért bizonyos automatikusan generált adatokat is gyűjtünk:

  • készülék típusa (telefon, tablet);

  • IP cím (és földrajzi helyzet);

  • operációs rendszer;

  • böngésző;

  • meglátogatott weboldalak;

  • internetszolgáltató.


  • Harmadik felek
    Nem adjuk ki harmadik feleknek az adatokat engedély nélkül, ez alól kivétel a következő esetekben:

  • Személyes adatokat kiadjuk különböző feldolgozással foglalkozó szolgáltatásoknak (tárhely, egyéb cégek), amelyek aFestivus Media BV szabályai alapján gyűjtenek adatokat. AFestivus Media BV garantálja, hogy ezen feldolgozók nem gyűjtenek más adatokat, amelyeket az adatvédelmi irányelvek nem említenek, továbbá különböző technikai és szervezeti lépéseket teszünk, hogy védjük a személyes adatok elvesztését, megsemmisítését vagy károsodását.

  • Harmadik feleknek biztosíthatjuk személyes adatait, amennyiben a törvények és/vagy jogszabályok mellett ezeket per és/vagy jogaink védelmében meg kell tennünk.


  • Mit csinálunk az adatokkal?


    A következő célokra, a következő jogi alapokon dolgozzuk fel személyes adatait:


    Cél Jogi alap
    Felhasználó és üzeneteka platform működésének biztosítása, összepárosítás a megfelelő profilokkal.az adatfeldolgozás szükséges a szerződéshez. A különleges esetekben az engedély alapján dolgozzuk csak fel az adatokat.
    Kapcsolati űrlapígy válaszolunk a kérdésekre és / vagy kapcsolatba lépünk felhasználóinkkal.az adatfeldolgozás szükséges a Festivus Media BV által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk az ügyfélszolgálatot.
    Hírlevéla feliratkozást követően a szolgáltatásunkkal kapcsolatos frissítésekről küldünk levelet.az adatfeldolgozás szükséges a Festivus Media BV által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk a hírleveleket.
    Személyes ajánlatoka személyes ajánlatok küldéséhez az adatfeldolgozás az engedélyen múlik.
    Statisztikai kutatásstatisztikák készítéséhez és (névtelen) adatfelhasználáshoz.az adatfeldolgozás szükséges a Festivus Media BV által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk a felhasználóbarát weboldalt és szolgáltatást.
    Automatikusan generált információa platform biztosításához, testreszabásához és fejlesztéséhez.az adatfeldolgozás szükséges a Festivus Media BV által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk a biztonságot.
    Harmadik feleknek kiadott adatokakkor adjuk át személyes adatait harmadik feleknek, amennyibenez
    szükséges a szolgáltatáshoz;
    engedélyt kaptunk a felhasználótól; vagy
    azt megkövetelik a törvények és/vagy jogszabályok, pl. perek eredményeképp, ha meg kell védenünk jogainkat.
    az adatfeldolgozás szükséges a szerződéshez;
    engedélyt kaptunk a felhasználótól az adatfeldolgozáshoz;
    a Festivus Media BV-nek jogi kötelezettsége az adatfeldolgozás.


    Biztonság


    A Festivus Media BV biztosítja a személyes adatok biztonságát. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében a Festivus Media BV megteszi a szükséges technikai és szervezési lépéseket, hogy megvédjük a személyes adatait.

    Továbbá az EEA-n kívül tárolt személyes adatok esetében a Festivus Media BV biztosítja a törvénynek megfelelő tárolást és védelmet. A Festivus Media BV aláírta az EU-s modellről szóló szerződést, valamint az EU-USA adatvédelmet.

    Más weboldalakra vezető linkek


    A platform tartalmazhat linkeket, amelyek egy harmadik fél weboldalára vagy alkalmazására irányíthatnak, pl. közösségi oldalakra. A Festivus Media BV-nek nincs befolyása afelett, hogy a harmadik felek szolgáltatásai és/vagy weboldalai mit csinálnak. Ezen szolgáltatások és/vagy weboldalak használatakor más adatvédelmi irányelvek érvényesülhetnek az adott platformon. A Festivus Media BV nem vállal felelősséget a harmadik felek szolgáltatásaiért és/vagy weboldalaiért.

    Tárolási idő


    A Festivus Media BV az adatvédelmi irányelvben leírtak szerinti intézkedéseknek megfelelő idejére tárolja az adatokat.

    Személyes adatok irányítása


    A felhasználók jogokkal rendelkeznek, az adatvédelmi irányelv fejezete leírja, milyen jogokkal, valamint ezek érvényesítési folyamatát.

    Válasz


    A Festivus Media BV minél előbb megpróbál válaszolni a kérdésekre, azonban minden esetben négy (4) héten belül. Ha a Festivus Media BV-nek több időre van szüksége ehhez, arról tájékoztatni fog. A válasz azonban két hónapnál tovább semmiképpen sem fog tartani.

    A kéréseket a compliance@festivusmedia.com címre lehet küldeni. Kérjük, az általunk ismert email címet használják, hogy be tudjuk azonosítani a megfelelő felhasználót. Továbbá a személyazonosság bizonyításához megfelelő okmányokat is kérhetünk.

    Ha a Festivus Media BV nem tudja (egyértelműen) meghatározni, mely személyes adathoz kapcsolódik a kérés, a Festivus Media BV megkérheti arra, hogy tovább részletezze a kérését. Lehetőség van arra, hogy a Festivus Media BV elutasítsa a kérést, mert pl. az alaptalan, vagy mert a Festivus Media BV (jogi korlátozások miatt) ezt nem teheti meg. A Festivus Media BV értesíteni fog a visszautasításról is. A Festivus Media BV tájékoztat arról, hogy a kérés elutasítása esetén a megfelelő adatvédelmi hatóságnál panaszt lehet tenni.

    Hozzáférési jog


    Joga van kérvényt benyújtani arról, hogy megtudja, a Festivus Media BV vajon tárol-e Önnel kapcsolatos személyes adatokat. Ha igen, akkor a Festivus Media BV a törvénynek megfelelően átküldi az adatok másolatát.

     


    Javítás joga


    Joga van egy kérvény benyújtására, ami a pontatlan személyes adatok javításáról szól. ha lehet, további személyes adatait is adja meg ilyenkor, hogy mindent pontosan ki tudjunk egészíteni.

    Feledés joga


    Joga van (bizonyos) személyes adatok törlését kérvényezni (feledés joga). Ha ezt a kérést jóváhagyjuk, akkor a Festivus Media BV minden releváns személyes adatot ki fog törölni.

    A feldolgozás megsemmisítésének joga


    Joga van a személyes adatainak feldolgozásának abbahagyását kérvényezni. Ez azt jelenti, hogy jóváhagyás esetén a Festivus Media BV nem fogja feldolgozni a személyes adatait az adott időintervallumban.

    Tiltakozás joga


    Bizonyos körülmények között joga van tiltakozni a személyes adatai feldolgozására, ha pl. a Festivus Media BV valódi érdekek végett dolgozza fel ezen adatokat. A tiltakozás esetén a Festivus Media BV ellenőrzi az adatvédelmi érdekeket a saját üzleti érdekeivel. Amennyiben az adatvédelmi érdek fontosabb, akkor a Festivus Media BV abbahagyja az adatok feldolgozását.

    Amennyiben adatait közvetlen marketing célokra használjuk fel, mindig tiltakozhat ez ellen. Ez esetben a Festivus Media BV nem fogja többé az adatait ezen célokra használni..

    Adathordozhatóság joga

    Joga van adathordozhatósági kérelmet benyújtani. Jóváhagyás esetén a Festivus Media BV egy rendezett, gyakran használt és géppel olvasható formátumban adja át az adatokat, hogy Ön azokat átadhassa egy harmadik félnek.

    Módosulhatnak az adatvédelmi irányelvek?


    Az adatvédelmi irányelvek alkalmanként módosulhatnak, ezeket a platformon publikáljuk. Bármilyen változtatás esetén értesítjük ügyfeleinket.

    Panasz vagy kérdés?


    Az adatvédelmi irányelvvel kapcsolatos panasz vagy kérdés esetén, valamint a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban a compliance@festivusmedia.com címen lehet jelentést tenni. Amennyiben Ön és a Festivus Media BV nem képesek megegyezésre jutni a panasz(ok) esetén az adatfeldolgozás ügyében, akkor joga van panaszt tenni az adatvédelmi hatóságnál.

    Frissítve: 2018. október